VERGOEDINGEN

Met onderstaande ziektekostenverzekeraars heeft de praktijk een overeenkomst voor rechtstreekse vergoeding voor hun verzekerden. Hiervoor is een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Deze verwijsbrief dient conform de eisen van zorgverzekeraars minimaal te behelsen:

  1. De verwijsdatum en uw personalia
  2. Een verwijzing naar de specialistische GGZ vanwege (het vermoeden van) een DSM diagnose
  3. De AGB code van uw huisarts

Psychiatrische behandeling valt onder het basispakket, waarbij u het wettelijk eigen risico verschuldigd bent.

Indien u verzekerd bent bij een verzekeraar waar geen overeenkomst mee is afgesloten, dient u de behandeling zelf te betalen. U kunt de factuur indienen bij uw zorgverzekering. Vanaf 2023 eisen sommige verzekeringen toestemming vooraf. Informeer hierover van te voren bij uw zorgverzekeraar. Aan afzeggingen binnen 24 uur zijn kosten verbonden welke niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Contracten in 2024:

DE FRIESLANDUNIVE
DSWUMC
FBTOVGZ
INTERPOLIAVVAA
IZAVVAA
ONVZZILVEREN KRUIS
STAD HOLLANDZORG & ZEKERHEID
UNITED HEALTHCARE GLOBAL

Tarieven

Het tarief voor individuele leertherapie bedraagt € 130,00 per zitting. Het tarief voor relatietherapie wordt conform de actuele tarieven van het zorgprestatiemodel vastgesteld.
Over de tarieven voor coaching en supervisie informeer ik u graag telefonisch of per e-mail.

Bij annulering is een no-show tarief van toepassing. Tot 2 volle werkdagen voor het geplande consult is afmelding kostenloos. Hierna wordt 75% in rekening gebracht. Bij afmelding binnen 24 uur is het volledige tarief verschuldigd.