Praktijkinformatie

Maatregelen tijdens de Covid-19 pandemie

In navolging van de RIVM richtlijnen wordt u verzocht bij klachten of in afwachting van een Covid test uitslag van uzelf of uw naasten thuis te blijven. Uw afspraak kan dan d.m.v. beeldbellen doorgaan. Dit is ook mogelijk als u in quarantaine bent, of in geval van logistieke problemen.

Praktijkinformatie

Helaas biedt de praktijk momenteel slechts incidenteel ruimte voor het starten van individuele en partnerrelatie therapie. Binnenkort zal wel ruimte ontstaan voor leertherapie.

Contact
Op dinsdag – en donderdagochtend van 8.15 tot 8.45 uur is de praktijk telefonisch bereikbaar. U kunt ook op andere tijden een bericht inspreken op het antwoordapparaat, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Openingstijden

Op zaterdag, zondag en maandag is de praktijk gesloten.

Intercollegiaal overleg
Voor huisartsen, bedrijfsartsen, psychologen, en andere verwijzers ben ik telefonisch of via e-mail bereikbaar, waarbij vermelding van uw (mobiele) telefoonnummer en tijden van bereikbaarheid welkom zijn.

Aanmelding
Aanmelding behelst altijd een kort telefoongesprek.
Voorafgaand aan uw eerste afspraak kunt u deze vragenlijst downloaden en uitprinten. Deze neemt u ingevuld mee, samen met de verwijsbrief van uw huisarts, uw verzekeringsgegevens en een geldig legitimatiebewijs.
Bij behandelingen zonder verwijzing, coaching en leertherapie volstaat de ingevulde vragenlijst.

Locatie
Nieuwe Herengracht 3, 1011 RJ Amsterdam


Praktijk Katharina Trede

Praktijk Katharina Trede
Nieuwe Herengracht 3
1011 RJ Amsterdam
Telefoon: 020-4278670
E-mail: psychpraktijk@protonmail.com